Tudose i-a gasit deja inlocuitor lui Carmen Dan la Ministerul de Interne. Tabara Dragnea contraataca, vrea sa-l instaleze pe concubinul Liei Olguta Vasilescu

news

Surse din PSD au anuntat ca premierul Mihai Tudose doreste sa o inlocuiasca pe Carmen Dan in functia de ministru al Internelor cu actualul vicepremier fara portofoliu, Marcel Ciolacu.

Informatia este difuzata de site-ul stiripesurse.ro, care este detinut de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa. Miercuri seara, in interviul de la Antena 3, Tudose a tinut sa-l laude pe Ciolacu afirmand inclusiv ca, daca vicepremierul ar pleca, nu ar mai putea nici el sa ramana in functie.

„Spune lumea ca nu face nimic, ca e ministrul fara portofoliu. Insa, el munceste mai mult decat orice ministru. Se poate verifica pe camera ca nu a stat niciodata mai putin de 12 ore. Am venit impreuna, plecam impreuna. Daca pleaca maine, plec cu el”, a afirmat Tudose la Antena 3.

Pe de lata parte, national.ro anunta ca tabara Dragnea l-ar dori ministru de Interne pe Claudiu Manda, actualul presedinte al Comisiei de control a activitatii SRI. Bursa zvonurilor il da ca varianta de ministru si pe Gabriel Vlase, vicepresedinte Camerei Deputatilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: