Tudose il pune la punct pe Dragnea, dupa ce i s-a reprosat ca „nu e foarte calm”: „Unii au fost foarte calmi si acum sunt foarte smecheri”

politica

Primul ministru Mihai Tudose a reactionat fata de recomandarea presedintelui social-democratilor, Liviu Dragnea, de a fi mai calm, explicand ca furia este utila atunci cand unele lucruri nu merg cum trebuie.

„Eu am spus-o de la discursul de investitura. Nu poti sa fii calm aici, calm in sensul de a nu-ti pasa. Poate nu trebuie sa te enervezi foarte tare, dar cand vezi ca lucrurile nu merg asa cum ai dori si cum s-ar putea, incepi sa te enervezi. Dar daca e vorba despre o furie pozitiva, e in regula”, a precizat Tudose, intr-un interviu pentru Romania Tv.

Intrebat ce ii recomanda lui Liviu Dragnea, prim-ministrul a facut la randul sau aceeasi recomandare.

„Sa fie mai calm. (…) A fost un an foarte dificil, un an – sa spun – de cotitura pentru Romania, cu contestatari ai actului de guvernare absolut ilogici. Am vazut in Parlament. Din august: ‘Vai, dar nu o sa aveti bani in septembrie pentru pensii. Vai, dar nu o sa mai dati salariile. Vai, dar o sa omorati tara! Vai, dar deficitul… Vai, ne pleaca investitorii! Vai, dar se prabuseste tara! Dumnezeule, o sa murim!’ Cu bagat spaima in populatie, cu mesaje de neincredere in tot ceea ce inseamna structuri de conducere. Un an absolut dificil! Din fericire pentru Romania, am depasit cu bine aceste lucruri. Asteptam ultimul rezultat de la statistica si de la organisme internationale care sa confirme ca stam bine cu deficitul, ne-am incadrat in tintele stabilite”, a spus el.

El a subliniat ca „nimeni nu iese la pensie din functia de prim-ministru” si ca in 2018 va fi „la fel de nervos”.

„Voi fi in continuare nervos, fiindca am fost mult prea calmi in tara aceasta 27 de ani; ca poate daca erau unii si ei mai nervosi, cum sunt eu acum, nu mai vorbeam ce multe autostrazi ne mai trebuie, ce multe spitale ne mai trebuie sau ce facem in invatamant. Au fost foarte calmi si acum sunt foarte smecheri”, a afirmat premierul.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Romania Tv, ca este multumit de activitatea premierului Mihai Tudose, pe care si l-ar dori mai calm.

„Eu sunt multumit de activitatea premierului Tudose. Este un tip care nu e foarte calm, sunt oameni care nu sunt foarte calmi. (…) Toti trebuie sa fim mai calmi, cand esti mai calm aduni mai multe in jurul tau, cand esti nervos, nu aduni”, a aratat el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: