Tudose, intrunire de razboi cu membrii Guvernului inaintea sedintei CEX a PSD. Un influent baron PSD a venit si el la Palatul Victoria

politica

Premierul Mihai Tudose are luni dimineata o intalnire cu o parte din ministrii cabinetului, potrivit unor informatii Digi24. Discutia are loc inaintea sedintei PSD de la ora 14:00.

Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, a ajunsĀ  si el la Guvern dupa ora 11.00.

Printre cei prezenti la sedinta se numara si vicepremierul Marcel Ciolacu. Desi ar putea fi considerata o sedinta obisnuita, astazi liderii PSD se reunesc de la ora 14:00 in prima sedinta din acest an, iar printre subiectele care ar putea fi discutate in Comitetul Executiv National sunt restructurarea Guvernului, convocarea unui congres extraordinar si modificarea Statutului PSD.

Duminica seara, social-democratii au sarbatorit sfantul Ion si s-au intalnit intr-un complex sportiv cu un restaurant de lux din Capitala. De la aceasta petrecere au lipsit premierul Mihai Tudose si Niculae Badalau, vicepresedinte PSD. Printre cei care au participat se numara Liviu Dragnea, presedintele PSD.

Se pare ca se contureaza asadar doua tabere care se vor confrunta pentru supramatia partidului.

Potrivit informatiilor Digi24, Liviu Dragnea le-a spus apropiatilor ca se gandeste sa-l dea jos pe premierul Mihai Tudose. Discutia de la finalul anului trecut nu s-a incheiat cu o concluzie clara.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: