Tudose, ironii care l-ar putea costa postul de prim-ministru. A facut bascalie de Dragnea in direct la Antena 3

news

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri, referitor la o eventuala vizita in Statele Unite ale Americii, ca acest subiect este „work in progress”, precizand ca nu se duce in SUA pentru a face fotografii cu cineva. Liviu Dragnea a fost la inceputul acestui an in Sattele Unite special pentru a face fotografii cu presedintele nou ales, Donald Trump.

Intrebat la Antena 3 daca va merge in aceasta toamna in SUA si daca va fi primit de vicepresedintele american Mike Pence, premierul Tudose a raspuns: „Work in progress. Nu stiu, sa vedem. (…) Nu ma duc in America sa fac poze cu cineva si eu cred ca si domnia sa are suficiente de facut decat sa faca poze cu romanul. Sunt cateva lucruri pe agenda comuna foarte importante, incepand de la vize si terminand cu una dintre cele mai mari echipe de desant economic care vine in Romania. Peste 100 de firme, la un forum — Trade Winds—, vin in Romania. 100 de firme care nu vin sa faca turism, ci vin efectiv sa investeasca, sa-si gaseasca un rost aici. Eu cred ca e un element important si al vizitei, de a pregati acest lucru, sa vedem care sunt zonele lor de interes, nu sa aflam aici cam despre ce lucruri ar dori domniile lor sa se intereseze si sa pierdem timp”.

dragnea trump 3

Potrivit sefului Executivului, venirea acestor firme americane la forumul din tara noastra este „o oportunitate mare pentru Romania”.

„Sunt cateva dintre ele — din cate stiu eu fiecare are bugetul Romaniei — care vin sa investeasca in Romania. (…) Cred ca departamentul lor de analiza e mai tare decat analiza FMI. (…) 5,7 e putin fata de potentialul Romaniei, noi putem sa avem o crestere de 10%, chiar e loc, chiar Romania se poate dezvolta foarte tare”, a mai afirmat Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: