Tudose l-a facut de ras pe Gadea, distrugandu-i in direct teoriile despre „statul paralel”: „Sunt tot felul de acuzatii dar au toate o limita”

news

Directorul Antena 3 Mihai Gadea a incercat sa-l forteze pe premierul Tudose sa ii valideze teoriile privind implicarea serviciilor secrete in luarea deciziilor politice. Tudose i-a dat un raspuns care l-a tuflit pe Gadea.

„Inteleg ca lucrurile s-au schimbat (fata de regimul Basescu). Eu nu am control asupra serviciilor speciale dar cred ca nu isi mai permite nimeni sa faca ceea ce se crede ca se facea intr-o anumita vreme. Are cine sa se ocupe de asta. Eu nu am simtit nicio presiune.

Sunt beneficiar de informatii si cateodata solicit eu informatii la mai multe servicii despre anumite lucruri.

Sunt tot felul de acuzatii dar au toate o limita. Multe ma fac sa zambesc, iar am calcat pe furnici. Mai trimiti corpul de control, a doua zi apar dezvaluri, ca esti securit, ca nu stiu ce dracu’ ai facut, iertati-mi limbajul. Pentru mine asta e un semnal ca sunt pe drumul cel bun. Incep niste baieti sa amusine prin redactii, dom’ne va spunem noi de Tudose, cu informatii de la cei deranjati.

Am vazut informatii despre mine care daca nu erau despre mine aproape le credeam si eu. Ba daca nu te potolesti te facem, limbajul asta era. O sa ii dau cu nume si prenume cand termin mandatul”, a declarat Tudose la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: