Tudose, primul atac furibund la adresa lui Dragnea: „M-am saturat. Eu nu am taiat porci cu nimeni la Baneasa”. Care sunt relatiile sale cu SRI

politica

Premierul Tudose a lansat un prim atac public la adresa lui Liviu Dragnea, in contextul conflictului care zguduie PSD in aceasta perioada.

Intrebat la Antena 3 care sunt relatiile sale cu SRI, Tudose s-a folosit de prilej pentru a-l ataca pe Dragnea.

„Am fost acuzat pe postul dvs. ca am primit ordine de la Baneasa. (SRI – n.red.) Eu m-am cam saturat , eu nu am taiat porci cu nimeni de pe acolo (aluzie la Liviu Dragea – n. red.). Hai sa ne hotaram, sunt institutii ale statului si sunt in regula? Daca nu sunt in regula sa le dam foc la toate. Sau sa le inchidem”, a declarat Tudose la Antena 3.

„Am o relatie institutionala cu serviciile. Macar o data pe saptamana am obligatia sa interactionez. A facut scoala acolo. Jumatate sunt civili. O parte dintre ei sunt jurnalisti. Am fost prima promotie. Nu am avut o relatie speciala cu George Maior si Florian Coldea. Au fost cei care ne-au predat si le-am predat lucrarea. Nu inseamna ca sunt prieten, dusman cu ei. Am facut un doctorat acolo, in securitate nationala. Nu l-am facut ca sa castig mai mult, ci pentru mine. Nu m-a racolat nimeni acolo. Cat am fost ministru al Economiei, am vorbit cu domnul Coldea de cateva ori. Nu am fost la cumetrii, la Revelioane impreuna, nu am taiat porci, nu am fost in vieAm facut un doctorat in securitate nationala ca sa inteleg niste lucruri. Repet, n-am taiat porci, n-am fost in vie. N-am fost la cumetrii impreuna”, a mai precizat premierul.

Intrebat de Mihai Gadea in ce relatie se afla acum cu seful PSD, in contextul tensiunilor din partid, Tudose a avut un raspuns sec. ā€˛Relatia cu Dragnea este o relatie institutionalaā€¯, a precizat Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: