Tudose, prima reactie la atacurile lui Firea. Ce spune despre acuzatiile ca vrea sa preia PSD de la Dragnea

politica

Premierul Mihai Tudose a negat, miercuri, ca intentioneaza sa „preia PSD-ul”, asa cum a fost acuzat de Gabriela Firea. El a facut aceasta precizare cu cateva secunde inainte de a se intalni cu Liviu Dragnea in biroul acestuia de la Camera Deputatilor.

„Mai intentionati sa preluati PSD-ul?”, a fost intrebat Tudose de jurnalisti inainte de a intra in biroul lui Dragnea.

„Mai vreti sa preluati inseamna ca am vrut sa preiau vreodata, deci nu”, a raspuns apasat premierul. Apoi s-a indreptat spre usa biroului lui Dragnea, unde era asteptat chiar de catre seful PSD.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica, la Antena 3, ca ea crede ca premierul Mihai Tudose vrea sa preia conducerea PSD.

„Premierul este cel care a inaugurat aceasta perioada in care da replici din ce in ce mai nepotrivite colegilor de partid, incepand cu faptul ca intr-o emisiune televizata le-a numit penale pe cele doua colege ale noastre fara sa fie o decizie a unei instante in acest sens, continuand cu faptul ca la informatia colegului nostru ca se va organiza un miting, dumnealui, intrebat de presa, a spus ca este din Braila, nu din Craiova, as adauga eu ca nu il intereseaza mitingurile, continuand cu afirmatia, tot in fata presei, ca nu a citit declaratia celor doua Camere ale Parlamentului, cu alte cuvinte nu-l intereseaza opinia domniilor lor de ce nu participa la parada de 1 Decembrie, culminand cu declaratiile publice negative la adresa unei initiative ale Primariei Capitalei si cu atitudinea aroganta la adresa primarului Capitalei, colega domniei sale”, a explicat Gabriela Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: