Tudose s-a enervat, il umileste rau pe Ponta: „Daca doream sa fiu vasal ramaneam la PSD, alaturi de Cuc, Andrusca, Carmen Dan”

politica

Mihai Tudose are o reactie usturatoare la adresa lui Victor Ponta dupa ce acesta la acuzat de „tradare” pentru ca a solicitat parlamentarilor Pro Romania sa voteze in favoarea investirii Guvernului Orban.

”Eu am declarat ca Romania este o tara si mi-am exprimat opinia despre ceea ce consider eu ca trebuie sa se intample in tara mea, dar de aici si pana la a trada sau a negocia este o distanta foarte, foarte lunga.

Acuzatia ca i-am vandut pe colegii mei ca pe morcovi sau ca pe puii de Avicola este aberanta. O parte dintre colegii mei au exact aceeasi opinie: ei la intrarea in Parlament au jurat cu mana pe Biblie ca vor apara interesele Romaniei, nu interesele unei persoane. Vestea buna, ca nu este o veste proasta, este ca nu toata lumea functioneaza asa si unii dintre noi votam pentru Romania, nu pentru niste interese personale.

Ca sa fie clar: nu am negociat nimic cu nimeni, nici cu PSD, nici cu PNL, neavand ce si de ce sa negociez. Romania are nevoie de un Guvern, indiferent cine il conduce. Eu n-am spus ca este nevoie de guvernul Orban, am spus ca tara mea are nevoie de un Guvern stabil. Vine iarna, nu avem bugete la Sanatate si Educatie, duminica avem alegeri si n-avem ministru de Interne. Este o situatie dificila si Romania are nevoie de un Guvern.

Revenind la negocieri: pai sa vezi ca te acuza cineva care toata vara a negociat cu cei de la ALDE, fara ca noi sa stim si apoi ne trezim cu ei, apoi a negociat cu PSD, ca n-am fost eu la negocierile cu Viorica Dancila, iar apoi a negociat cu PNL.

Despre cine, pe cine si cum a facut la europarlamentare, eu cred ca cei 20% de la Braila au fost mai mult decat cei 10% de la Gorj.

Eu stiu ca m-am inscris intr-un partid, nu intr-o secta unde liderul de partid emite edicte si toti se executa. Nu intr-o secta unde se iau decizii fara consultare, fara justificare sau poate exista justificare, dar legata de motive strict personale. Eu sunt membru de partid, ca daca doream sa fiu vasal ramaneam la PSD, alaturi de Cuc, Andrusca, Carmen Dan, Dancila&Co”, a declarat Tudose cu cateva ore inainte de votul privind investirea Guvernului Orban.

Mai mult despre: ,

Comentarii: