Tudose se impune in forta in fata politrucilor din PSD. Reactie prin care le inchide gura celor care vor sa-i impuna anumite decizii

politica

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat, miercuri, ca atat timp cat va ocupa functia de sef al Executivului masura privind trecerea obligatiei platii CAS si CASS din sarcina angajatorului in sarcina angajatului nu va fi aplicata.

„Va spun in fiecare zi, da? Tot… Si maine o sa ma intrebati, dar ca sa rezolvam, da”, a afirmat Tudose, intrebat daca plata CAS si CASS nu se muta deloc nici pentru salariul minim, nici pentru alte salarii in sarcina angajatului.

Intrebat despre opinii exprimate in interiorul PSD, premierul a spus: „Domnule, pana una-alta, eu sunt prim-ministru si eu dispun, da? Cat sunt eu prim-ministru, ramane cum am stabilit ieri. Va doresc o zi placuta”.

Masura a fost anuntata si sustinuta in repetate randuri de presedintele PSD, Liviu Dragnea, precum si de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Taxele de genul CAS, CASS vor ramane pe modelul actual, vor fi platite de angajator, anuntase marti premierul Mihai Tudose.

„Toate taxele de genul acesta, CAS, CASS, vor fi platite de angajator, fiindca astfel riscam”, a afirmat Tudose.

Premierul a participat, miercuri, la evenimentul de presa organizat de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta privind proiectul „Multi risc — modul I”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: