Tudose se razboieste in Parlament cu „calaretii apocalipsei”: „Din incompetenta sau din ura au propovaduit tot ceea ce este mai rau pentru Romania”

politica

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca viziunea bugetului pe care l-a prezentat in Parlament nu este noua, afirmand ca „am avut incredere in economie, in special atunci cand tot felul de calareti ai Apocalipsei se ingramadeau sa ne vesteasca sfarsitul”.

„Viziunea bugetului pe care l-am prezentat in Parlament acum nu este noua, am prezentat-o in 2016, pe baza acestei viziuni am castigat alegerile. Am aplicat-o in acest an si vom continua aplicarea si in anii ce vin. Ne-am angajat ca vom obtine crestere economica de peste 5% care sa se regaseasca si in viata de zi cu zi a romanilor, in puterea de cumparare, in cresterea nivelului de trai pentru romani. La finalul anului avem o crestere economica de 7%, puterea medie de cumparare a salariatilor a crescut cu 11%, iar a pensionarilor cu 12% doar in primele 10 luni ale anului in curs. Anul acesta am avut toata increderea in economie, in special atunci cand tot felul de calareti ai Apocalipsei se ingramadeau sa ne vesteasca sfarsitul. Incepand din august, dupa cum stiti, se propovaduia faptul ca nu mai avem bani de salarii, ca nu mai avem bani de pensii, ca inchidem tara. Rezultatele ne demonstreaza ca am avut dreptate noi”, a spus Tudose in plenul reunit al Parlamentului la dezbaterile proiectului legii bugetului de stat pe anul 2018.

El a adaugat ca rezultatele pe care le-a aminitit sunt confirmate de datele oficiale ale INS, ale institutiilor financiare internationale, FMI, BERD, Banca Mondiala.

„Adevarul este unul singur: Romania a castigat, iar toti cei care din incompetenta sau din ura au propovaduit tot ceea ce este mai rau pentru Romania au pierdut si vor pierde in continuare. Suntem pe un drum bun si nu vom ceda niciun centimetru in atingerea obiectivelor propuse”, a precizat Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: