Tudose, spectacol pe seama lui Dancila: „Cum poti sa ma intrebi ce a gandit Dancila? Nici ea nu stie. Ce e in capul lui Dancila?! Dumnezeule”

politica

Mihai Tudose, fost premier PSD, a declarat ca este cantecul de lebada pentru social democrati si se bazeaza la motiunea de cenzura inclusiv pe votul unor fosti colegi care sunt nemultumiti de situatia actuala.

„Vom vota pentru ca motiunea sa treaca. Incepand de la dezastrul pe politica externa si ajungand la plata sumelor fabuloase pentru autostrazi pe care nu le avem. Ma ingrozeste ca a spus ca pana acum este ea insasi (n.r.: Viorica Dancila)”, a spus Mihai Tudose, citat de Mediafax.

Intrebat daca motiunea are vreo sansa, Tudose a completat: „are o sansa, cel puti teoretica si practica, pentru ca din ce am discutat cu parlamentari PSD nu sunt multumiti cu ce se intampla azi. Eu sper ca se vor trezi”

Intrebat daca Pro Romania va accepta si alti social democrati, care vor sa se inscrie in formatiunea lui Victor Ponta, Tudose a spus: „Suntem deschisi la colegii din PSD care inca mai pot fi salvati”.

Mihai Tudose a ironizat-o pe Viorica Dancila, in momentul in care a fost rugat de jurnalisti sa comenteze intentia ei de a candida la sefia PSD.

„Sa incercam sa deslusim ce incearca sa spuna Dancila? Cum poti sa ma intrebi ce a gandit Dancila? Nici ea nu stie. Ce e in capul lui Dancila?! Dumnezeule. Cred ca foarte multa lume din PSD, dintre decidenti, sunt constienti ca e cantecul de lebada. Ca ultima zi la mare, cand stai pe plaja toata ziua ca stii ca apoi pleci. Ultima lor zi de plaja”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: