Tudose tine sa evidentieze ce calitati l-au recomandat pentru postul de premier. Modestia nu se afla printre acestea

politica

Premierul desemnat Mihai Tudose a afirmat, marti, ca il recomanda pentru functia de sef al Executivului „puterea de munca” si „experienta”.

Potrivit TVR, Mihai Tudose a fost intrebat marti, la sediul Ministrului Economiei, ce il recomanda pentru functia de premier. „Puterea de munca, experienta (…), vorbim despre rezultate”, a raspuns Tudose.

De asemenea, chestionat daca a fost surprins de faptul ca presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu desemnarea sa in calitate de candidat la functia de prim-ministru, Mihai Tudose a precizat: „E un raspuns complicat. Daca domnia sa a considerat ca da, a fost vointa domniei sale”.

Totodata, Tudose a precizat ca lista de ministri este in pregatire. „Asta facem zilele astea si nu e un demers numai al meu, ci al coalitiei”, a afirmat Tudose, precizand ca „vor fi schimbari” in Guvernul sau comparativ cu cabinetul Grindeanu.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose in calitate de candidat la functia de prim-ministru, pentru a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului si listei noului Guvern, informeaza Administratia Prezidentiala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: