Tudose a trecut deja la fapte, l-a dat afara din guvern pe omul lui Pieleanu. Sociologul lui Dragnea se vaita la Antena 3

actualitate

Sociologul Marius Pieleanu a anuntat, marti, la Antena 3, ca premierul Tudose l-a dat afara pe Vladimir Ionas din cadrul Secretariatului General al Guvernului. Ionas este un colaborator apropiat al lui Pieleanu in cadrul institutului Avangarde.

„Da, confirm ca Vladimir Ionas a fost dat afara de catre premier! L-a concediat pentru ca este colaborator de-al meu. Acest lucru nu are legatura cu rezultatul sondajului Avangarde despre Guvern, are legatura cu caracterul”, s-a plans Pieleanu.

El a lansat atacuri foarte dure la adresa lui Tudose.

„Stiu un singur lucru. Unii, la 19 ani, cand invatau sa joace barbut sau poker, eu invatam sa intru la Facultatea de Sociologie. Asta stiu sigur. Eu am picat poate un pic nepotrivit cu cercetarea asta. Am obosit sa dau asigurari ca n-are nicio legatura cercetarea cu vreo intentie a domnului Dragnea sau a altora, dar, pana la urma, tot raul spre bine. Iar blocam tara, pentru ca domnul Tudose, si probabil colaborator de barbut asa… sau de vechi camarazi din padure, vor sa arate domnului Dragnea cat de puternici sunt ei”, a spus Pieleanu.

Ionas a fost angajat in cadrul guvernului in martie 2017, unde a lucrat  in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului. Din declaratia sa de avere reiese ca Ionas a lucrat pentru firma lui Pieleanu.

Screen Shot 2017-10-10 at 13.44.52

Tudose s-a enervat dupa ce Pieleanu a dat publicitatii rezultatele unui sondaj de opinie care arata ca increderea in guvern a scazut „dezastruos”. Premierul a declarat ca sondajul este o „facatura” pusa la cale de „colegi din PSD”.

„Daca nu ai mancat niste copii cruzi dimineata nu ai cum sa cazi asa mult in sondaje. Ori am eu niste probleme si trebuie sa plec acasa, ori sunt niste probleme in guvern. Saptamana asta voi lua niste decizii dure. Voi face o remaniere”, a afirmat Tudose la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: