Tudose, umilit si izolat la Bruxelles – Niciun lider european n-a vrut sa stea langa premierul PSD. Tudose a fost trimis in beciul Comisiei Europene

news

Premierul Mihai Tudose s-a laudat ca a fost primit „calduros” de liderii europeni la Bruxelles. In realitate, pana si presedintele Insulei Capului Verde a fost primit mai calduros de Junker.

In realitate, niciunul dintre presedintii institutiilor europene nu a acceptat sa iasa in conferinta comuna cu prim-ministrul Guvernului Romaniei, Mihai Tudose, iar acesta s-a vazut nevoit sa tina singur conferinta de presa din subsolul Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa Uniunea Europeana, povesteste europarlamentraul Siegfried Muresan, care este si purtator de cuvant al PPE.

Iata postarea integrala:

„Incepand de astazi, suntem oficial copilul-problema al Uniunii Europene

Astazi, niciunul dintre presedintii institutiilor europene nu a acceptat sa iasa in conferinta comuna cu prim-ministrul Guvernului Romaniei, Mihai Tudose, iar acesta s-a vazut nevoit sa tina singur conferinta de presa din subsolul Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa Uniunea Europeana. Este un lucru nemaivazut pentru un prim-ministru al unui stat membru al Uniunii Europene. Spre exemplu, in 15 februarie 2016, prim-ministrul de atunci, Dacian Ciolos, a avut conferinta de presa comuna cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

La inceputul acestui an, presedintele Juncker nu a vrut sa tina o conferinta comuna cu prim-ministrul Sorin Grindeanu, dar l-a delegat macar pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Acum am ajuns si mai rau.
Rusine tuturor parlamentarilor care au votat acest guvern! Liderilor europeni le este rusine cu cei care conduc astazi Romania. Cu acest Guvern, Romania nu ocupa locul pe care il meritam in Europa.”.

Ulterior, Muresan a revenit cu un nou mesaj si cu un colaj foto: „Tudose se lauda ca a fost primit calduros de Juncker.
Pozele arata ca pana si presedintele Insulei Capului Verde a fost primit mai calduros”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: