„Tuie Moliceanu!”. Dupa ce l-a executat pe Ponta, guerrilla Facebook s-a mutat pe pagina lui Tariceanu

politica

Zeci de comentarii critice sau injurioase au fost postate, marti seara, pe pagina de Facebook a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Este o noua actiune a a grupului numeros de internauti care, luni seara, l-a bombardat pe Ponta cu „Puie Monta”.

Cea mai recenta postare a lui Tariceanu, in care anunta ca merge la o emisiune la B1 TV, este mitraliata de mesaje critice ale internautilor. „Pe unde intrati domnule liberal comunist prin fata vreti sa stati la rand sau va filmeaza acasa ca pe fosta sotie pentru permis(foto)”, a scris un tanar.

tuie2 tuie

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spunea saptamana trecuta ca preocuparea celor cu functii importante in stat este sa sa se dedice in principal problemelor societatii si comunitatilor, si „nu statul la coada”.

In contextul relatarilor din media, potrivit carora Tariceanu a eludat saptamana trecuta coada la DRPCIV pentru a-si reinnoi permisul de conducere si a unei plangeri in acest sens adresate DNA, el a spus: „Nu inteleg de ce eliberarea permisului meu de conducere ajunge sa fie o problema de DNA”.

„Nu imi imaginez ca o sa fiu in asentimentul tuturor. (…) Exista in orice stat cateva functii importante unde oamenii au fost alesi ca sa reprezinte intr-un fel statul si sa se dedice in principal problemelor societatii si comunitatilor. Asta trebuie sa fie preocuparea lor principala. Nu statul la coada.

Sigur ca exista si posibilitatea sa stam la coada la permise, la cumparat flori, la alte actiuni. Din acest motiv in toate tarile pentru cei care ocupa anumite pozitii inalte se gasesc din punct de vedere legal anumite parghii prin care li se permite sa isi dedice majoritatea timpului in interesul tarii si al societatii si nu sa stai (n.r. la coada). Pana la urma nu e nimic injositor, dar e o problema de gestiune a timpului”, spunea Tariceanu la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: