Tupeu de infractor, Dragnea il santajeaza public pe Klaus Iohannius: „De abia astept sa vina cu referendumul. Avem si noi intrebari”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sugerat, luni, ca daca presedintele Iohannis va declansa referendumul pentru justitie atunci va veni si OSD cu „cateva intrebari”.

„Eu de abia il astept sa organizeze referendumul. Va fi  un prilej foarte bun pentru romani sa raspunda si la cateva intrebari”, a declarat Dragnea.

Iata ce intrebari are in vedere seful PSD: „Cate case este nevoie sa furi de la stat ca sa ajungi presedintele Romaniei? Cate dosare penale trebuie sa iti fie inchise de prieteni pentru a ajunge presedinte al Romaniei?”.

Intrebat daca si PSD va organiza la randul sau un referendum cu aceste intrebari, Dragnea a refuzat sa raspunda.

Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele va avea marti consultari cu reprezentanti ai societatii civile pe tema referendumului pentru justitie. Intalnirea va avea loc marti, de la ora 15:00, precizeaza Administratia Prezidentiala, care nu specifica si ce organizatii au fost invitate la Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca este „aproape hotarat” sa convoace un referendum in ziua alegerilor europarlamentare, 26 mai, spunand ca e nevoie de o analiza profunda, care la Cotroceni a inceput.

„Am inceput sa analizez impreuna cu echipa mea de la Cotroceni cum ar fi daca as convoca un referendum fix pentru data alegerilor europarlamentare. La inceput am fost relativ putini entuziasti pentru ideea asta, eu si inca doi-trei. (…) Lucram deja intens la asta, analizam variantele, datele, partea legala si asa mai departe”, a precizat Klaus Iohannis.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: