Tupeu fara limite. La o saptamana de la disparitie, Ghita apare la Romania TV si ameninta DNA. Este invocat si numele lui Dincu

news

La aproape o saptamana de la disparitia sa, Romania TV a difuzat o inregistrare cu Sebastian Ghita. RTV sustine ca aceasta ca a fost lasata la redactie de omul politic in urma cu o saptamana.

„Daca inregistrarea a inceput sa ruleze, lucrurile nu mai sint bine deloc. Ce se intimpla azi in Romania e o chestiune de nedescris. S-a incercat deja si poate ca se va reusi zdrobirea vointei romanilor si intoarcerea votului pe care acestia l-au dat masiv in favoarea dezvoltarii, unor oameni care sa construiasca si sa dezvolte Romania. DNA e instrumentul folosit de mai marii zilei si de catre interese straine. Dragnea, care conduce PSD, a fost santajat si amenintat si presat sa nu devina premier”, a spus Ghita in inregistrare.

„Vreau sa o intreb pe doamna Kovesi daca isi mai aduce aminte de petrecerea din vila de la Sinaia in care cantam impreuna cu Vasile Dincu ‘La Chilian-n poarta’, varianta pentru statul de drept”, a spus Ghita.

Sebastian Ghita a sustinut ca a cunoscut-o pe Kovesi „in sediile SRI, la K2, K4 si T14”, si ca s-a intalnit cu aceasta „minim 2 ori pe saptamana inca din 2010, pana in 2014”.

Au existat „poate sute de astfel de intalniri au existat in acesti ani”, iar la unele dintre participau doar „gen. Coldea, Kovesi si un sef al statiei CIA din Romania”. Acesta a avansat si doua nume: Karl Schwab, „fostul sef al doamnei Kovesi”, si Eric Ashely, „poate actualul sef al doamnei Kovesi”.

Drept dovada, Ghita a prezentat doua carti de vizita cu numele celor doi.

Sebastian Ghita a mai declarat ca a fost vizitat recent de un „avocat apropiat al DNA” care „in mod direct” i-a „sugerat, spus” ca daca face niste denunturi impotriva lui Liviu Dragnea mai are „o sansa”.

„Mi s-a spus ca daca stiu ceva despre familia dl Dragnea, oameni pe care ii cunosc de 15 ani, atunci rasplata va fi lipsa agresiunii impotriva familiei mele. Mi-au spus ca imi vor duce mama la DNA. Mi-au spus ca imi vor aresta fratele si prietenii si o sa ma intalnesc cu toti la inchisoare. Pretul era un denunt impotriva lui Dragnea ca sa fie blocat sa devine premier”, a adaugat fostul deputat PSD.

El a difuzat la final o melodie lautareasca cu dedicatie pentru Laura Codruta Kovesi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: