TUPEU. Firea a incalcat LEGEA in ziua alegerilor: CAMPANIE electorala la maternitate

politica

Gabriela Firea si-a continuat campania electorala chiar si in ziua alegerilor, incalcand astfel grav legea. Ea a fost duminica intr-o vizita la maternitate pentru a felicita proaspetele mame.

Desi sunt intrezise desfasurarea de actiuni electorale in ziua alegerilor, Firea a sfidat cu buna stiinta legea si s-a dus la maternitate pentru a-si continua campania. Ea s-a intalnit acolo cu femeile care au nascut astazi, pe care a tinut sa le felicite si le-a oferit flori. Apoi si-a promovat aceasta manifestare electorala pe Facebook:

„Azi, 5 iunie, la Maternitatea Panait Sarbu (Giulesti) din Bucuresti s-au nascut 5 fetite!  Le-am felicitat pe mamici si le-am transmis, ca de la mama la mama, ca ma bucur alaturi de ele pentru aceste evenimente, cele mai frumoase din viata unei femei! In imagine, Roxana Bolintis, una dintre tinerele mame care a nascut astazi o fetita. O asteapta acasa, emotionati, tatal si baietelul mai mare. Va doresc tuturor multa sanatate si Dumnezeu sa va ocroteasca! „, a scris Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: