Tupeu incredibil al lui Liviu Dragnea: Seful PSD face anunturi glorioase despre carnea de porc, dar nu sufla o vorba despre fermele si afacerile dubioase ale fiului

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta miercuri, intr-o postare pe Facebook, ca Romania a fost admisa pe lista oficiala a statelor libere de pesta porcina clasica, urmand sa primeasca diploma de certificare in plenul World Organization for Animal Health (OIE), fiind astfel inlaturata, dupa mai bine de 10 ani, principala bariera privind exportul de carne de porc din tara noastra.

„Aseara, la Paris, Romania a fost admisa pe lista oficiala a statelor libere de pesta porcina clasica. Joi vom primi diploma de certificare, in plenul World Organization for Animal Health (OIE).

Astfel, dupa mai bine de 10 ani, a fost inlaturata principala bariera privind exportul de carne de porc din #Romania!
Avand in vedere ca in scurt timp devine operabil si Programul „Carne de porc din fermele romanesti”, tara noastra are toate sansele sa revina in forta pe pietele internationale, dupa ce ani la rand importurile la acest produs au fost de 10 ori mai mari decat exporturile. State precum Japonia, SUA, Canada sau Mexic si-au manifestat deja intentia de a incepe negocierile bilaterale.

Este o realizare uriasa si apreciez efortul depus de Geronimo Branescu, presedintele ANSVSA, care a pledat cauza Romaniei in fata forului international!”, scrie Liviu Dragnea pe Facebook.

Citeste si: Fiul lui Dragnea a primit cadou de la TelDrum una dintre cele mai mari ferme de porci din Romania. Evident, Dragnea spune ca n-are nicio legatura

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: