„Tupeu mare, nicio regula nu mai conteaza”. Dezvaluire, cum „si-au marcat teritoriul” Grindeanu si Dragnea imediat dupa ce au intrat in sediul Guvernului

politica

Fostul sef de cabinet al lui Dacian Ciolos, Alin Cristian Mituta, dezvaluie care au fost primele lucruri pe care le-au facut Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea imediat dupa ce au intrat in sediul Guvernului.

Mituta spune ca Grindeanu si Dragnea si-au aprins tigarile intr-o sala de sedinte de langa cabinetul premierului, desi legea interzice fumatul in spatiile publice inchise. „Tupeul dat de castigarea alegerilor e atat de mare incat nicio regula nu mai conteaza”, a mentionat Mituta.

​”Doua lucruri care arata impreuna modul de ​lucru al noului guvern:

1. Miercuri seara, imediat dupa depunerea juramantului, Dragnea, Grindeanu si Tariceanu au venit la Guvern iar primul lucru pe care l-au facut a fost sa-si marcheze teritoriul aprinzandu-si tigarile in sala de sedinte din imediata apropiere a biroului premierului de la etajul 2. Dupa mirosul lasat in urma, nu, nu erau tigari electronice.
2. In aceeasi seara au adoptat o Ordonanta de reorganizare a Guvernului prin care au desfiintat cu totul Cancelaria Prim Ministrului care avea ca principal rol coordonarea activitatii si prioritatilor ministerelor.

Cele doua lucruri luate impreuna arata ca:

– tupeul dat de castigarea alegerilor e atat de mare incat nicio regula nu mai conteaza, nici macar regulile bunului simt si ale bunelor maniere.
– coordonarea si conducerea guvernului nu se va face de la Palatul Victoria ci, cum spunea insusi noul prim ministru, ‘din alta parte'”, a scris Mituta pe Facebook.

Mituta a demisionat a doua zi dupa instalarea Guvernului Grindeanu. Sorin Grindeanu a fost surprins, in urma cu trei zile, fumand in Parlament, in biroul lui Liviu Dragnea. El a sustinut ulterior ca fuma o tigara electronica.

grindeanu-tigara

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: