Tupeu PSD-ist. Ciolacu l-a amenintat cu puscaria pe premierul Orban in Parlament: „Odata cu pierderea puterii va veti pierde si libertatea”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a acuzat pe premierul Orban, in Parlament, ca a creat „un haos imens” si ca guvernarea PNL a furat „sute de milioane de euro”.

Orban a fost invitat in Parlament sa prezinte raporul privind gestionarea pandemiei. Ciolacu a luat cuvantul dupa Orban si l-a acuzat de „hotie”. „Pe 17 august PSD va depune motiunea de cenzura. E timpul sa plecati acasa sau la puscarie”, a spus Ciolacu.

Principalele declaratii:

Un haos imens, o economie pusa la pamant si cu somaj galopant. Asta este Romania dupa 9 luni de guvernare, o tara in deriva, condusa de un guvern cu zero credibilitate.

Ati scapat total situatia de sub ciotnrol, ati esuat in gestionarea pandemiei, ati incalcat toate promisiunile facute romanilor. V-au interesat doar alegerile, furturile si cat mai multe functii pentru rude si pentru clientela din partid

De cand v-ati instalat la putere, nu v-a pasat nici macar o secunda nici de sanatatea romanilor, nici de traiul lor de zi cu zi.

In timp ce romanii erau inchisi in case, ati devalizat bugetul Romaniei in mod repetat. Sute de milioane de euro au ajuns in buzunarul prietenilor si al firmelor de partid. Intregul mecanism infractional a fost dezvaluit in raportul Curtii de Conturi publicat ieri

Ar trebui sa va crape obrazul de rusine, ati vamuit sanatatea romanilor pentru a avea bani de partid si pentru propriile buzunare. Un prejudiciu de peste 650 de milioane de lei. Asta este Romania condusa de dvs.

Odata cu pierderea puterii va veti pierde si libertatea.

Romanii trebuie sa stie ca dupa alegeri sa nu avem un val de inmormantari. Asa ati spus de Paste, pentru a-i tine pe romani departe de biserici

Ati sabotat sanatatea romanilor, ati amanetat educatia. Dar gata s-a umplut paharul. Pe 17 august PSD va depune motiunea de cenzura, consideram ca e timpul sa plecati acasa sau la puscarie, in functie de faptele fiecaruia

Mai mult despre: ,

Comentarii: