Tupeul infractorilor, au incendiat o camera cu corpuri delicte ale Politiei. Aceasta este cauza puternicului incendiu din Sectorul 6, de langa Maternitatea Giulesti

news

Incendiul de luni seara, de pe strada Boisoara din Sectorul 6, a izbucnit intr-o camera in care se aflau corpuri delicte ale politiei, au declarat surse judiciare pentru aktual24.ro. Incendiul s-a manifestat langa Maternitatea Giulesti.

Reprezentantii ISU estimeaza ca bunurile depozitate sunt afectate in proportie de peste 50%. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat intentionat.

Cladirea are cinci etaje, cu destinatia de depozitare. Au venit zece autospeciale de stingere si opt de alimentare cu apa.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu care se manifesta in subsolul unei cladiri de tip subsol-parter-5 etaje, cu destinatia de depozitare, in str. Boisoara. Cladirea are forma dreptunghiulara si actionam de pe cele patru laturi cu 10 autospeciale de stingere, la care se adauga 8 autospeciale care realizeaza alimentarea cu apa din afara obiectivului”, a transmis ISU Bucuresti-Ilfov.

ISU Bucuresti-Ilfov anuntat luni seara ca in interiorul cladirii se gasesc materiale combustibile: mase plastice, hartie sau textile. Nu au fost anuntate victime.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: