Turbeaza PSD. Ana Birchall: „Daca nu era presedintele Iohannis, situatia Romaniei era foarte grea acum”. Ce-i spunea Iohannis cand ea era ministru al Justitiei

politica

Ana Birchall, fost ministru al Justitiei in Guvernele PSD, a declarat vineri ca Romania s-ar fi aflat acum „intr-o situatie foarte grea” faca presedintele Iohannis nu tinea piept asaltului Regimului Dragnea impotriva justitiei.

„Daca nu era presedintele Iohannis, situatia Romaniei era foarte grea acum. Asaltul asupra Justitiei si asupra mea a fost real. Incepand de la Dancila, de la Iordache, o anumita parte a CSM

Daca nu era predintele Iohannis… Sa stiti ca in discutiile cu mine imi spunea ‘Faceti ceea ce este corect pentru Romania’. Daca nu tinea piept asaltului asupra Justitiei, Romania era intr-o situatie foarte rea, se activa articolul 97, cu lucrurile astea nu este de glumit. A fost o strategie de a ataca institutiile statului”, a declarat Birchall la Digi24.

Ea a mai spus ca „statul paralel” atat de des invocat de propaganda PSD era format chiar din penalii PSD.

„Cum e posibil ca unul ca Daniel Dragomir sa fi fost la televiziuni si facea pe moralistul? Doar pentru ca a fost prins cu spaga. ‘Statul paralel’ ei erau, mergeau la televiziuni si minteau. Spuneau ca nu au facut nimic, dar ei erau corupti. Daca era atat de nevinovat, de ce si-a luat talapasita si a fugit? Sper sa nu fie printr-un spatiu estic acum”, a mai spus Birchall.

Mai mult despre: ,


Comentarii: