Turbulente grave la bordul unui avion care ateriza la Lisabona. Zece pasageri au fost raniti – Video

externe

Turbulentele de la bordul unui zbor al companiei aeriene angoleze TAAG Linhas Areas Angola au provocat, joi seara, ranirea usoara a peste zece persoane, care au fost asistate la sosirea la Lisabona, a anunta publicatia portugheza CM Jornal.

Avionul plecase din Luanda, iar incidentul a avut loc in timpul coborarii spre Lisabona, cand pasagerii luau masa.

Pilotul a declarat stare de urgenta. O echipa medicala portugheza „a asteptat sosirea aeronavei pe aeroportul Humberto Delgado din Lisabona pentru a oferi asistenta pasagerilor”, relateaza Jornal de Angola Online.

Potrivit companiei aeriene, dupa observarea si evaluarea de catre echipa medicala, doi pasageri si un membru al echipajului au fost transportati la spital pentru verificari suplimentare.

Ceilalti pasageri „au putut debarca fara asistenta”, a precizat TAAG.

„In urma procedurilor obisnuite de siguranta, TAAG a acordat prioritate asistentei pasagerilor si echipajului afectat, iar apoi aeronava va fi inspectata de autoritatile competente, iar o ancheta privind incidentul este in curs de desfasurare”, a precizat compania aeriana.

Avionul a aterizat la Lisabona la ora 20.30.

Un alt zbor cu destinatia Luanda-Lisabona care „ar fi trebuit sa plece joi, 23 martie, si a fost reprogramat pentru ziua urmatoare (perioada de dimineata) din cauza conditiilor pistei (alunecoasa din cauza ploii abundente)”, relateaza Jornal de Angola Online.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: