Turcescu, adus de Cristache la TVR dupa ce a atacat-o pe Clotilde: „Nu m-am dat cu PSD-ul, cu ciuma rosie”

politica

Robert Turcescu a fost invitat, luni, de Ionut Cristache in emisiunea „Romania 9” unde, impreuna, au atacat-o violent pe Clotilde Armand. Turcescu a semnat recent pe lista PSD-istilor de organizare a unui referendum de demitere a lui Armand.

„Noi de un an de zile traim in psihoza asta, ca ba s-a furat, ba nu s-a furat”, i-a ridicat Cristache lui Turcescu mingea la fileu.

„Am semnat tabelul cu semnaturi pentru organizarea referendumului de demitere a lui Clotilde Armand nu pentru ca am facut un gest politic, nu pentru ca m-am dat cu PSD-ul, cu ciuma rosie, nu in calitate de jurnalist, nici macar de fost deputat, am semnat in calitate de locuitor al Sectorului 1. Am ajuns sa ma uit cu jind la parcurile din alte sectoare.

Pe de alta parte se face anul de cand au aparut in spatiul public primele acuze de fraudare a alegerilor. Hai sa o lamurim, ca e laie, ca-i balaie, nu mai conteaza. (…) Cred ca si USR-istii isi dau seama ca este ceva putred”, a declarat Turcescu.

Citeste si: Turcescu a semnat pe lista PSD-istilor pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand. Reactii dure: „Ai ajuns ca Ponta, un pacalici”

Robert Turcescu, fost deputat PMP, a tinut sa anunte saptamana trecuta ca a semnat pentru declansarea unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Anuntul lui Turcescu a starnit o furtuna de comentarii critice.

„Am semnat pentru organizarea referendumului de demitere a madamei Armand din fruntea Primariei S1”, s-a laudat Turcescu pe Facebook.

Tabelul cu semnaturi i-a fost inmanat lui Turcescu de vicepresedintele PSD Sector 1, Alexandru Petrescu.

„Jurnalistul Robert Turcescu a semnat astazi pentru declansarea referendumului de demitere a primarului sectorului 1, Clotilde Armand”, a scris si Petrescu pe Facebook.

Anuntul lui Turcescu a starnit o furtuna de comentarii, el a primit peste 1.000 de mesaje foarte dure pe pagina sa de Facebook.

Turcescule, dupa ce ai esuat lamentabil in politica, fara sa te fi facut remarcat cu vreun proiect relevant pentru societate, cauti sa subminezi mandatele altora, care chiar incerca sa faca schimbari concrete. Sa iti fie rusine, securistule!

Parca cindva demult acest individ era impotriva infractorilor si hotilor. Acum este in tandem cu hotii si critica oamenii care iau atitudine impotruva hotiilor. Rusine, te ai compromis total jegule

Parca mai era nevoie sa demonstrezi ca esti un gunoi

Domnul Turcescu, parca dadeati bile albe si bile nergre ? Dumneavoastra ce bila meritati pentru toata cariera de lingau politic?

Turcescule ia un sac de gunoi pe tine si arunca-te singur la cosul de gunoi. Gunoi ai fost, gunoi esti si in ziua de azi.

Robert ce caine ai fost si ce javra ai ajuns. La fel am ajuns sa-i spun si sefului tau Base. Din pacate dintr-un as al jurnalismului ai ajuns ca Ponta un pacalici.

Nu o spun sa te jignesc, este parerea celor mai multi dintre cei ce te-am urmarit in ultimii sa spunem 20 de ani. E bine sa stii, stiu ca nu-ti pasa, te-ai vandut.

Comentarii: