Tusea si junghiul. Surse: Viorica Dancila s-a hotarat pe cine alege drept candidat al PSD la prezidentiale

politica

Romania TV, post de propaganda al PSD, anunta ca Viorica Dancila il sustine pe Eugen Teodorovici pentru a deveni candidat al PSD la alegerile prezidentiale.

Surse din PSD citate de Romania TV anunta ca turneul celor doi in teritoriu are ca scop strangerea de semnaturi de la organizatii in vederea sprijinirii candidaturii lui Eugen Teodorovici la alegerile prezidentiale.

De altfel, Teodorovici s-a afisat la sfarsitul saptamanii trecute, alaturi de Viorica Dancila, cu un tricou pe care avea inscriptionat sloganul sau de campanie: #insistpentruRomania.

De altfel, Traian Basescu a si anuntat ca PSD intentioneaza sa intre in alegerile prezidentiale cu un tandem format din Dancila si Teodorovici.

„Tot weekend-ul, pe toate televiziunile am avut parte de imaginile destinate sa-i umanizeze pe liderii PSD. N-as spune ca este cel mai rau lucru pentru niste politicieni hotarati sa schimbe imaginea partidului de guvernamant.

Actorii principali ai filmarilor Viorica Dancila si Eugen Teodorovici s-au «balacit» cu picioarele in mare pentru a-si trata bataturile, au jucat impreuna tenis de masa, au respirat impreuna briza sarata a marii dupa care au avut si o intalnire cu primarii carora le-au mai «pansat» nevoia de bani cu ceva vorbe frumoase”, afirma Traian Basescu, duminica dimineata, intr-o postare pe Facebook.

El noteaza ca unii au fost „rautaciosi” la adresa celor doi, iar altii au criticat aparitia.

„In realitate, am avut ocazia sa vedem «la lucru pentru recuperare de imagine» tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidentiale: Teodorovici pentru Cotroceni si Dancila pentru Victoria. Vrea, nu vrea partidul, asta e! Si daca nu vrea partidul, are solutii mai bune?”, adauga Basescu.

Premierul Viorica Dancila si ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, au jucat, sambata, o partida de ping-pong, intr-o tabara de copii de la Sulina, judetul Tulcea. Ulterior, cei doi au mers, impreuna cu Mihai Fifor, la o plimbare pe plaja si au intrat cu picioarele in apa marii.

Mai mult despre: ,

Comentarii: