Tutuianu anunta ca il va darama pe Dragnea cu ajutorul Parlamentului: „Acest razboi nu se incheie aici, sunt greu de ucis”

politica

Senatorul Adrian Tutuianu, exclus luni din PSD, anunta ca razboiul nu s-a terminat si ca in maxim un an il va invinge pe Liviu Dragnea. Tutuianu anunta ca sunt multi parlamentari care se afla de partea sa.

”Sunt foarte multi dintre cei din Parlament care impartasesc opiniile mele. Unii se vor face auziti, altii nu vor avea acest curaj si vor incerca sa se alature echipei la final. Eu sunt convins ca se vor gasi multi oameni in PSD care vor vorbi. Acest razboi nu se incheie aici, el va fi unul de lunga durata, de cateva luni, de un an de zile.

Cei care au considerat ca sunt usor de ucis inseamna ca nu m-au cunoscut foarte bine. Eu sunt un tip foarte bataios, am dus batalii grele si le-am castigat”, a declarat, miercuri, Adrian Tutuianu.

”Problema noastra nu este partidul, ci liderul partidului”, a subliniat Tutuianu.

Senatorul a mai spus ca Rovana Plumb, delegata presedinte interimar al organizatiei Dambovita a PSD, nu a fost de ”aproape un an” in judet. ”Doamna Rovana Plumb nu a venit de un an de zile in judetul Dambovita. (…) Nu a sprijinit niciodata proiecte, chiar si acolo unde putea sa o faca foarte aplicat ca este ministru al fondurilor europene”, a mai afirmat Tutuianu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: