Tutuianu dezvaluie, Dragnea o va executa in curand si pe Dancila: „A inceput sa creasca, Dragnea nu suporta”

politica

Adrian Tutuianu, fost vicepresedinte al PSD, anunta ca Liviu Dragnea ar putea sa o execute in curand si pe Viorica Dancila, avand in vedere ca imaginea acesteia s-ar fi imbunatatit in ultima perioada.

Intrebat, in cadrul unei emisiuni la Digi24, daca Dancila poate deveni un pericol pentru Dragnea, Tutuianu a confirmat.

„Da, daca va continua guvernarea. Domnul Dragnea nu va suporta foarte mult daca incepe sa creasca. Cred ca-i convine de minune faptul ca Iohannis a respins camdidatura Olgutei Vasilescu. Avea o imagine mult mai sus decat a lui Dragnea. Dragnea este multumit ca Olguta Vasilscu nu mai are o tribuna care sa ii aduca capital de imagine. Asta este logica domnului Dragnea si noi stim foarte bine”, a mentionat Tutuianu.

In PSD au existat informatii ca Lia Olguta Vasilescu ar intentiona sa voteze in favoarea motiunii de cenzura la adresa guvernului, nemultumita fiind de reactia slaba a conducerii partidului fata de refuzul lui Iohannis de a o accepta pentru functia de ministru al Dezvoltarii. Liderii PSD i-au adus la cunostinta Olgutei Vasilescu aceste informatii, insa fostul ministru al Muncii a negat vehement, informeaza Digi24.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: