Tutuianu s-a apucat sa toarne din PSD. Cum rezolva Codrin Stefanescu „treburile murdare ale lui Liviu Dragnea”

politica

Adrian Tutuianu, fost vicepresedinte al PSD, il acuza pe Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, ca „a fost individul folosit de Liviu Dragnea sa-i rezolve treburile murdare”.

Intr-o conferinta de presa sustinuta marti, senatorul Pro Romania, Adrian Tutuianu a dezvaluit cum Codrin Stefanescu chema ministri, secretari de stat, sefi de autoritati publice sa ii rezolve lui Liviu Dragnea „treburile murdare”.

„Este acelasi personaj care taia si spanzura ca la el in gradina pe vremea lui Dragnea, un personaj care sugruma orice incercare de opinie contrara la adresa lui Liviu Dragnea(…)Pot sa va confirm ca ministri, secretari de stat, sefi de autoritati publice centrale erau permanent chemati de Codrin Stefanescu pentru a rezolva diverse lucruri care erau, de multe ori, departe de lege. Acelasi Codrin Stefanescu e cel care chema primarii si consilierii din Bucuresti si-i asmutea impotriva Gabrielei Firea. Codrin Stefanescu a fost individul folosit de Liviu Dragnea sa-i rezolve treburile murdare”, a declarat Tutuianu.

Dupa declaratia lui Adrian Tutuianu, fostul secretar general al PSD a scris despre acesta ca este un „traseist”, care in trecut „se gudura pe langa dictator sa ajunga vice la Senat si apoi ministru la Aparare.”

„S-a apucat unu’ Tutuianu de la Pro Romania sa ma injure pe mine si pe Badalau. Ca suntem rai pentru ca l-am dat afara din partid ca pe un tradator jalnic ce este. Ca nu am semnat si noi scrisoarea anti-Dragnea a carei autor cica este chiar el! Ca ne-am luptat cu statul paralel si abuzurile acestuia pe care el le-a aplaudat constant. Ca nu l-am lasat sa se poarte ca un mic tiran pe mosia lui numita PSD Dambovita. Unde-i trata pe toti cu maxim sictir. Si c-a primit pentru asta un sut fix in fund, cand nu se astepta! Cum adica, care Tutuianu? Ala cu inregistrarea din sedinta! Ala care-i numea dobitoci si oligofreni pe proprii sai colegi de partid din toata tara. Ca nu i-a scapat unul din tot partidul neinjurat si mascarit. Ala de se visa presedinte de tara, lider balcanic si european, stapan de continent! Traseistul de azi. Cel care pe vremuri se gudura pe langa “dictator” sa ajunga vice la Senat si apoi ministru la aparare. Si culmea, chiar a ajuns! Pentru ca a pupat tot ceea ce era de pupat. Tot nu va amintiti de personajul acesta lugubru? Deloc, deloc? Eram sigur!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: