Tutuianu toarna tot, anunta planurile lui Dragnea: „Graba mare. Intai amnistie si gratiere, apoi candidatura la Presedintie”

politica

Senatorul Adrian Tutuianu, exclus recent de Dragnea din PSD, anunta ca principala preocupare a liderului PSD este acum adoptarea ordonantei de amnistie si gratiere. Apoi, Dragnea isi va depune candidatura la Presedintia Romaniei.

Intrebat de jurnalistii de la Digi24 daca Dragnea vrea sa candideze la Presedintie, Tutuianu a confirmat: „Am auzit aceasta chestiune in diverse cercuri, dar e si o convingere a mea personala. Domnia sa va dori sa candideze la presedintia Romaniei”.

Insa pana atunci, Dragnea mai are ceva de rezolvat. „Tema principala e cealalta legata de amnistie si gratiere. Cred ca pe masura ce lucrurile legate de amnistie si gratiere si situatia juridica se va clarifica, domnul Dragnea va face public acest anunt inainte, probabil intr-un CEX, apoi pentru dumneavoastra. (…) Nu cred ca va mai fi mult pana cand lucrurile vor fi mai limpezi pentru toata lumea”,  a explicat Tutuianu.

El a adaugat ca este „graba mare” pentru adoptarea ordonantei de amnistie si gratiere.

Intrebat daca Tudorel Toader va semna ordonanta, Tutuianu a rapums: „Din cate stiu eu, pana azi, domnul Tudorel Toader nu a dorit sa adopte, sa propuna guvernului un asemenea act normativ, dar ramane sa vedem daca Tudorel Toader ramane in guvern, ramane sa vedem daca alte persoane din guvern isi asuma un asemenea demers”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: