TVR a ajuns mai jos decat Antena 3, s-a scufundat in abjectie. Lazar, catalogat drept „baiatul ala” de Cristache. Buscu i-a facut „idioti” pe sustinatorii lui Lazar

news

Doru Buscu, consilier neoficial al lui Liviu Dragnea, si Ionut Cristache, realizatorul emisiunii Romania 9, au oferit un spectacol degradant la televiziunea publica incercand sa il umileasca pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar.

Cristache l-a catalogat pe Lazar drept „baiatul ala” si a spus ca acesta a fost un „procuror comunist care preda lectii despre democratie”.

„Oamenii care se tanguie ca Lazar si Kovesi au fost revocati, sper ca Lazar va fi revocat (Si eu sper – Ionut Cristache) numai pentru ca cineva sa mearga in loc si sa faca un audit (Sa stim ce a facut baiatul ala acolo – Ionut Cristache)”, a declarat Doru Buscu.

„Deplangem soarta unui procuror comunist care a ajuns sa predea lectii despre libertati fundamentale in democratie?”, a strigat Cristache.

Doru Buscu a tinut sa il contrazica pe Cristache, afirmand ca sustinatorii lui Lazar sunt „idioti”.

„Nu deplang, e un grup de idioti utili care reactioneaza disproportionat la dezinformare si la propaganda”, a spus Buscu.

Apoi, cei doi l-au batjocorit pe Augustin Lazar pentru ca si-ar fi vopsit parul.

„Lazar are design de militian”, a mai spus Buscu, moment in care Cristache a cerut sa fie difuzate cadre cu figura procurorului general pentru a vedea telespectatorii ca are parul vopsit. „Culoarea este blond cenusiu”. „Oameni de care atarna destinele Romaniei se vopsesc. Presedintele Romaniei, procurorul general, isi vopsesc parul.

Vezi video de la minutul 29.00:

Comentarii: