Ucigasul celor doi jurnalisti din SUA s-a FILMAT cand tragea si a pus imaginile pe YouTube – VIDEO

news

Doi jurnalisti de televiziune au fost impuscati mortal, miercuri, in timpul unei emisiuni transmise in direct, in statul american Virginia. Ucigasul este un fost coleg al celor doi.

Socant este ca atacatorul a fost coleg cu cei doi jurnalisti pe care i-a ucis. Numele sau este Vester Lee Flanagan (41 de ani). Acesta a filmat crima si a pus-o pe internet. El s-a plans apoi pe Twitter ca jurnalista a facut comentarii „rasiste” la adresa sa.

Acesta a scapat initial de fortele de politie si a plecat pe autostrada, unde a fost urmarit. In momentul in care a fost blocat de politisti, s-a impuscat. A reusit sa supravietuiasca vreo cateva ore.

vester

Postul tv local WDBJ1 a anuntat ca doi prezentatori – Alison Parker si Adam Ward – au fost omorati in incident.

ABC News a relatat ca a primit un fax de 23 de pagini continand un manifest de la cineva semnat Bryce Williams, document ce a fost predat anchetatorilor.

Bryce Williams este numele folosit de Flanagan ca reporter pentru WDBJ, a precizat compania. Tot acesta este si numele pe care erau deschise conturile de Twitter si Facebook pe care au fost postate imaginile de la locul atacului, si care au fost inchise la scurt timp.

Jurnalistii filmau un interviu pentru emisiunea matinala a WDBJ7, afiliat CBS, in Roanoke, Virginia, la Bridgewater Plaza, un loc de recreere la Smith Mountain Lake, aflat la 190 de kilometri de capitala Richmond. In imaginile filmate de cameraman inainte de a fi ucis, se aud mai intai cateva focuri de arma, dupa care camera cade la pamant si filmeaza picioarele atacatorului. In afara cadrului se aude apoi cum reporterita striga inainte de a fi impuscata.

Reportera Alison Parker, de 24 de ani, si cameramanul Adam Ward, de 27 de ani, au murit, a anuntat WDBJ7.

Femeia care era intervievata, Vicki Gardner, director executiv al camerei de comert regionale, a fost grav ranita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: