externe

Ucraina a distrus al patrulea si ultimul pod din regiunea Herson. Trupele Rusiei nu se mai pot reaproviziona: „Ii vom distruge”

Fortele armate ucrainene au lovit al patrulea si ultimul pod din regiunea Herson, pe care fortele Rusiei l-au folosit pentru a transporta echipamente.

„Astazi, fortele armate ale Ucrainei au lovit ultimul – al patrulea pod care leaga malul drept de malul stang. Adica, rusii nu mai au nicio posibilitate de a-si transporta echipamentele. Bineinteles, ei vor incerca sa repare, sa caute o alternativa in punctele de trecere, dar este vorba de timp, bani, dar apoi, de indata ce vor incepe sa isi aduca iar echipamente – noi ii vom distruge din nou”, a anuntat Serghei Khlan, deputat al Consiliului Regional Herson, informeaza Censor.net.

Khlan a mai adaugat ca ocupantii se tem si se pregatesc pentru un contraatac al Ucrainei: „Au pus ‘arici’ in Kherson, dar din lemn, ceea ce in principiu simbolizeaza esenta lor – toate falsuri si inscenari. A crescut presiunea asupra cetatenilor – s-au efectuat perchezitii noaptea si au fost retinute persoane”.

Khlan a adaugat ca „partizanii reamintesc inca o data ca pasaportul rusesc nu este un document, ci un fals, care transforma oamenii in suboameni”.

Oficialul ucrainean a mentionat ca ucrainenii care accepta sa primeasca pasapoarte rusesti pot fi acuzati de cooperare cu agresorul.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Un avion rusesc s-a prabusit in Crimeea: „Rusii si-au doborat propriul avion Su-27”

Un avion rusesc s-a prabusit joi in apropiere de orasul Sevastopol din Crimeea ocupata. "Un…

58 de minute ago

SUA testeaza o drona supersonica pentru a concura cu China. Beijingul sustine ca a ajuns la Mach 16 – Video

Compania americana Venus Aerospace a anuntat ca a testat cu succes un motor cu detonare…

5 ore ago

Batalia pe cipuri. Presedintele Xi i-a transmis premierului olandez: „Nicio forta nu poate opri avansul tehnologic al Chinei”

Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi oprit, i-a spus presedintele chinez Xi Jinping premierului…

5 ore ago