Ucrainencele folosesc profiluri cu imagini generate de AI spre a-i determina pe soldatii rusi sa le dezvaluie secrete militare

externe

femei, ucraina, capcana, soldati rusi, OnlyFans, imagini, AI

Femeile ucrainene folosesc profiluri de intalniri cu imagini cu inteligenta artificiala pentru a-i pacali pe soldatii rusi si a-i determina sa divulge secrete militare, relatateaza ziarul The Times.

O femeie identificata doar ca Angelina a declarat pentru prestigioasa publicatie ca, de la inceputul invaziei rusesti de anul trecut, a folosit aplicatii de dating online pentru a tinti soldatii rusi care opereaza in zonele ocupate de plictiseala din Ucraina.

Angelina a spus ca foloseste poze de profil generate de inteligenta artificiala (AI) si un pseudonim pentru a ademeni barbati care posteaza online poze in uniforma militara.

Soldatii, a spus ea, dezvaluie in mod constant informatii despre starea armatei ruse, pe care ea le transmite apoi armatei ucrainene.

„Cautam informatii despre numarul de trupe, informatii despre cantitatea de echipament militar, despre succesul sau lipsa de succes a unor atacuri, despre problemele lor cu hrana si echipamentul”, a declarat ea pentru The Times.

Unele dintre informatiile pe care le-a primit includ fotografii ale unui pasaport militar si inregistrari video cu soldati rusi aflati in Ucraina, pe care le poate folosi apoi pentru a le urmari locatia.

Colega Angelinei, o ucraineanca care foloseste pseudonimul Masa, a declarat pentru Times ca incearca sa evite barbatii care sunt deosebit de „excitati”, deoarece este „putin probabil ca ei sa vorbeasca despre orice altceva decat despre sex”.

„Am stat de vorba cu Maxim Korneev timp de cateva luni, un tip simplu, cu o fata rotunda. Face o multime de greseli gramaticale in mesajele sale – este neobisnuit sa intalnesti pe cineva care scrie asa si a trecut prin scoala”, a glumit Angelina, potrivit The Times.

„El era responsabil cu instruirea, se deplasa mereu pentru a-i antrena pe soldatii mobilizati in Republicile Populare Donetk si Luhansk. Mi-a spus ca beneficiile armatei au fost de fapt reduse de la inceputul razboiului, in loc sa creasca [asa cum spune Putin]”.

Un alt soldat a cerut-o pe Angelina de sotie, arata capturi de ecran pe care femeia le-a aratat celor de la The Times. Soldatul a incercat sa o convinga spunandu-i ca ea ar putea castiga despagubirea lui daca va fi ranit in razboi.

Angelina, al carei frate a luptat in armata ucraineana si a fost ucis in razboi anul trecut, a declarat ca nu simte nicio simpatie pentru soldatii rusi

„Sper ca ceea ce facem noi inseamna ca li se intampla ceva rau”, a spus ea.

Ajutarea efortului de razboi in acest mod nu este neobisnuita in Ucraina. Un grup de femei ucrainence de pe OnlyFans a vandut fotografii nud cu ele ca sa stranga fonduri pentru fortele lor armate, a relatat anterior Insider.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: