Ucrainenii au bagat spaima intr-un grup de ceceni care se pregateau de TikTok. Cum arata „trupele de elita” ale lui Kadirov in realitate, pe front – Video

externe

Un grup de luptatori ceceni de-ai lui Ramzan Kadirov au fost surprinsi de rafale trase de ucraineni chiar in timp ce incercau sa realizeze o inregistrare pentru TikTok. Disperati, cecenii s-au prabusit la pamant, cautand sa isi salveze viata.

„Tufisurile au inceput sa traga inapoi spre ei”, a ironizat un utilizator de Twitter filmarile in care cecenii trageau rafale in gol prin paduri pentru a-si impresiona urmaritorii de pe TikTok.

Citeste si: Kadirov isi trimite „fratele” pe frontul din Ucraina: „Rezultatele vor fi dezastruoase pentru voi” – Video

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadirov, a anuntat pe 12 septembrie, pe canalul sau de Telegram, ca isi trimite in Ucraina „unitatile de elita”, in fruntea carora se va afla „fratele” Adam Delimhanov. Delimhanov, deputat in Duma Rusiei si declarat recent „Erou al Rusiei”, este cel mai apropiat colaborator al lui Kadirov.

„Dragul meu frate, erou al Rusiei, deputatul Dumei de Stat a Rusiei, Adam Delimhanov, in fruntea unitatilor din Republica Cecena, a inceput sa indeplineasca sarcinile operatiunii militare speciale in Ucraina si in DNR. Inainte va spuneam mereu sa asteptati vestile bune, iar dupa cuvintele mele le primeati mereu. Asa ca acum, aveti rabdare si asteptati-va la rezultate deosebite din prima linie din partea luptatorilor nostri. Cu siguranta vor fi cateva!”, a scris Kadirov.

El a postat si o inregistrare video in care apare Delimhanov.

„Membrii Bandera (termen propagandistic folosit de Rusia la adresa luptatorilor ucraineni – n.red.), nu vorbesc cu voi – rezultatele vor fi dezastruoase pentru voi”, ameninta Delimhanov.

Citeste si: Kadirov, furios dupa infrangerile majore din Harkov, ii ameninta pe generalii Rusiei. Anunta ca trimite inca 10.000 de ceceni in Ucraina

Mai mult despre:

Comentarii: