UDMR a decis cum va vota la investirea Guvernului Dancila, care vine cu un „program scris intre doua beri”. Iar s-a sucit

politica

Presedintele UDMR, Kelelem Hunor, a anuntat, luni, dupa negocierile cu Liviu Dragnea, ca va sustine investirea Guvernului Dancila. Sambata, insa, el era foarte critic la adresa noului program de guvernare.

Kelemen Hunor a anuntat, potrivit Antena 3, ca UDMR sustine la investitura guvernul Dancila, pentru ca este nevoie de stabilitate.

Hunor a declarat sambata seara, in cadrul aniversarii a 15 ani de la infiintarea Conferintei Tineretului Maghiar (MIERT), ca din discutiile avute cu presedintele executiv al Uniunii, Porcsalmi Balint, a reiesit ca noul program de guvernare „arata de parca ar fi scris in Ministerul Agriculturii, printre doua beri”.

„A citit careva planul de guvernare? Stiu ca Balint l-a citit si mi-a spus ca arata de parca ar fi scris in Ministerul Agriculturii, printre doua beri. Se va decide saptamana viitoare referitor la acest plan de guvernare si ar fi foarte bine daca v-ati exprima si voi parerea. Eu as fi foarte bucuros ca maine dimineata sa cititi acest program de guvernare si sa ne spuneti ideile voastre pana luni dimineata. Avem si noi idei referitoare la perioada urmatoare pe care vrem sa le prezentam. Toate aceste acorduri sunt pe plan indelungat”, a declarat Kelemen Hunor, potrivit traducerii oficiale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: