UDMR ii umileste pe Dragnea si Tariceanu. Attila Korodi anunta ca nu va sustine complotul penalilor impotriva sefei DNA

news

Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, Attila Korodi, considera ca DNA are o problema de credibilitate in urma scandalurilor aparute in spatiul public si este nevoie de mecanisme de reglare, pentru ca lupta anticoruptie este foarte importanta. El afirma ca actuala sefa a DNA isi va duce mandatul pana la sfarsit.

„Eu cred ca are o problema de credibilitate (nr. – DNA), pentru ca raspunsurile date institutional de DNA la scandalurile care la ora actuala exista inca nu sunt concludente si problema care se pune e daca nu vor aparea si alte astfel de scandaluri, alte inregistrari, alte lucruri care sunt aduse de diferite persoane in fata opiniei publice si daca nici acelea nu sunt aduse cu argumente sau contraargumente, nu sunt analizate serios institutional si societatea romaneasca nu va primi un raspuns solid, atunci aceasta institutie DNA va pierde enorm de mult si va pierde Romania atunci, probabil”, a declarat deputatul Attila Korodi, la RFI.

Acesta a vorbit de „cateva nelamuriri, mai ales privind cazurile din Ploiesti” si de alte alte elemente „care arata ca in DNA exista sau pot sa existe anumite metodologii, practici, care nu sunt corecte”, si a punctat faptul ca singurele institutii care pot spune daca aceste informatii sunt veridice sunt Inspectia Judiciara si CSM.

Deputatul UDMR a subliniat ca „DNA sau orice institutie nu are cum sa depinda de un singur om”, si ca este nevoie de mecanisme de corectare, de reglare a unor probleme care apar, pentru ca opinia publica sa nu ramana cu imagina unei institutii ineficiente, sens in care singura care va pierde in acest scandal va fi DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: