UDMR nu va face parte din Guvernul Dancila

politica

Presedintele UDMR, Kelem Hunor, a declarat, luni, ca nu se pune problema ca formatiune pe care o conduce sa se alaturi coalitiei PSD-ALDE la guvernare, de vreme ce o astfel de solicitare nu a venit nici din partea PSD-ALDE, nici din partea UDMR.

Kelem Hunor a declarat, luni, pentru Mediafax, faptul ca UDMR nu va face parte din viitorul Guvern Dancila, spunand ca nici nu exista o astfel de propunere.

„Nu, este exclus. Nici nu exista o astfel de solicitare, nici nu exista o astfel de propunere, nici din partea noastra, nici din partea coalitiei PSD – ALDE, lucrurile nu s-au schimbat. Nu se pune problema, nu exista intentie, nu exista solicitare, pentru noi acest subiect nu exista. In zilele urmatoare noi vom avea o intalnire cu premierul desemnat, Viorica Dancila, si vom lua o decizie, probabil pe 29 ianuarie, la intalnirea grupurilor reunite ale UDMR din Parlament despre votul la investitura, dar asta este cu totul altceva. Dar nu discutam despre guvernare, acest subiect nu exista”, a spus Kelemen.

Liderii PSD au decis sa amane pentru vineri anuntarea noilor ministri din Cabinetul Dancila. Lista urma sa fie definitivata in sedinta CEX de luni, insa a fost convocata o noua sedinta CEX pentru vineri.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: