UDMR transmite un mesaj dur PSD in privinta suspendarii lui Iohannis. Solicitare pentru Dragnea

politica

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, ii cere lui Liviu Dragnea sa prezinte o noua nominalizare pentru functia de premier. El mentioneaza ca PSD nu are niciun motiv constitutional sa il suspende pe presedinte.

„Suspendarea nu este fezabila si nici nu am sustine un astfel de demers”, subliniaza Hunor.

„Eu sunt convins ca coalitia de guvernare PSD-ALDE, intr-un timp foarte rezonabil, va inainta alta propunere, pentru ca presedintele a recunoscut majoritatea, nu a cerut propuneri nici de la PNL, nici de la USR, nici de la UDMR, nici de la PMP. Sunt convins ca ei vor veni cu alta propunere azi, maine, poimaine. Nu exista niciun articol constitutional pe care se poate construi o initiativa de suspendare a presedintelui, eu nu vad acel articol care ar fi fost incalcat de presedinte. Suspendarea nu este fezabila si nici nu am sustine un astfel de demers”, a mai declarat Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a mentionat ca nu se poate discuta acum despre o criza politica in Romania, dar ca liderii coalitiei de guvernare si presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa aiba o discutie si impreuna sa gaseasca o solutie de coabitare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: