Udrea a fost data de gol. De ce s-a inscris, de fapt, la TEOLOGIE. Isi pregateste terenul

politica

Elena Udrea a anuntat, miercuri, ca s-a inscris la cursurile de masterat ale Facultatii de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca, sectia Asistenta pastorala. Decizia sa nu are legatura cu smerenia, ci cu teama de puscarie, afirma activistul civic Mihai Politeanu.

Mihai Politeanu ofera mai multe prevederi din legea executarii pedepselor de care proaspata studenta Elena Udrea s-ar putea folosi daca va fi condamnata la inchisoare.

„Am ras cu pofta cand am auzit ca doamna Elena Udrea s-a pocait dupa ce a mintit si furat ani de zile, inscriindu-se la cursuri de master la Facultatea de Teologie Ortodoxa. Apoi mi-am adus aminte. Conform legii privind executarea pedepselor:

1. detinutii pot participa la cursuri de invatamant universitar in forma frecventei reduse. Adica pot iesi din penitenciar;

2. Apoi se poate iesi din penitenciar, conform legii, si pentru sustinerea examenelor;

3. Se dau zile castig, adica se reduc din pedeapsa, pentru cursuri de scolarizare;

4. Se dau zile castig pentru publicarea de lucrari stiintifice. Ce ocazie mai buna si mai clara ar fi decat un master si, apoi, un doctorat, timp in care publici o gramada?

Elena Udrea nu se pregateste pentru mantuire. Se pregateste pentru intrarea la puscarie si o iesire cat mai rapida”, a scris Politeanu pe pagina sa de Facebook.

Udrea a declarat miercuri ca se apuca de teologie pentru a-i ajuta pe cei cu „probleme de natura emotionala”.

„Dorinta mea e sa ma pregatesc in consiliere pastorala tocmai pentru a putea sa-i spijin pe cei care au probleme de natura emotionala, spirituala, care se pot trata inclusiv prin metode religioase. Pe viitor s-ar putea sa ma inscriu chiar la facultate, dar momentan m-am inscris la master, pentru a putea fi cat mai repede aproape de cei care au nevoie de sprijin. (…) In fata mortii, nu exista atei. Dumnezeu ne aduce la un moment dat in fata lui”, a declarat Elena Udrea la Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: