Udrea: „Ponta a fugit in Turcia, sa speram ca se intoarce”

politica

Elena Udrea a declarat marti, dupa ce a fost la Sectia 2 Politie, ca multi lideri politici sunt slabi si fac rau tarii, „unul este fugit prin Turcia, speram ca se intoarce, altii stau ascunsi”, adaugand ca nu ii este dor de Parlament pentru ca acum are o clasa politica „ingrozita de frica”.

Deputatul Elena Udrea a fost la Sectia 2 Politie pentru controlul judiciar din cadrul dosarului „Gala Bute”, ea spunand la iesire ca asteapta solutia instantei supreme la cererea de trimitere a dosarului sau inapoi la Directia Nationala Anticoruptie.

„Din punctul meu de vedere, corecta asta ar fi, pentru ca sunt lucruri facute pe repede inainte acolo, este foarte greu sa gestionezi o aparare in conditiile in care acuzatiile sunt extrem de vagi”, a precizat Udrea.

Intrebata daca ii este dor de colegii parlamentari, Elena Udrea a spus ca doar de colegii de partid, nu si de actualii parlamentari.

„Parlamentul insemana actualii parlamentari, de care sincer nu imi este dor, la asa o clasa politica fricoasa, ingrozita, inghetata de frica in momentul acesta, cu lideri politici slabi, care, din pacate, fac foarte mult rau acestei tari. Uitati ca unul a fugit, e prin Turcia, sa speram ca se intoarce, altii sunt ascunsi, nu ii vede nimeni, cei care ar trebui sa faca opozitie”, a adaugat Udrea, citata de Mediafax.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: