UE ajunge pe butuci. Juncker: „Viorica, am incredere in tine sa faci ceea ce trebuie pentru ca Europa sa poata progresa”

politica

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, vineri, in cadrul conferintei de presa comune cu Viorica Dancila, ca isi doreste ca, pe durata Presedintiei romane, ”problemele si intrigile interne sa inceteze”. ”In momentul in care prezidezi Uniunea Europeana trebuie sa uiti, sa pui intre paranteze problemele de politica interna”, a declarat Juncker.

”Sunt a treia oara in Romania, de la inceputul mandatului meu, si as vrea sa inceteze problemele si intrigile interne din Romania. In momentul in care prezidezi Uniunea Europeana trebuie sa uiti, sa pui intre paranteze problemele de politica interna si doamna prim ministru mi-a confirmat ca nu va fi umbrita presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene de alte probleme”, a declarat Jean Claude Juncker, in conferinta de presa de la Palatul Victoria.

Acesta si-a exprimat incederea in ”capacitatea doamnei prim-ministru de a dirija bine lucrarile Consiliului”.

”Stiu ca tine la idealurile, la ideile europene, deci, Viorica, am incredere in tine sa faci ceea ce trebuie pentru ca Europa sa poata progresa”, a mai spus Juncker.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: