„Uite, asta este unul dintre motivele pentru care am ales sa ne luam copilul si sa plecam din tara”. Fosta jurnalista, dezgustata de mesajul unui lider PSD

politica

Un mesaj postat de senatorul PSD Liviu Marian Pop, fost ministru al Educatiei, a devenit viral, marti, pe retelele de socializare. Dorind sa demonstreze cat de tare „munceste” pentru popor, senatorul PSD a comis o noua gafa remarcabila.

„Buna dimineata, prieteni! Eu, Pop Liviu Marian, plec la munca, voi ce faceti?”, spune Pop pe Facebook, alaturi de o imagine pe care scrie „PLM – Plec La Munca”. „PLM” are un cu totul alt inteles in mediul online, fiind o prescurtare a unei expresii cu conotatii sexuale.

Carmen Vintila, fosta jurnalista la unele dintre cele mai importante publicatii din Bucuresti, a comentat dezgustata mesajul fostului ministru al Educatiei.

„Acest personaj a fost ministru al Educatiei, se ducea la TV unde nu doar eu cat si alti colegi jurnalisti trebuia sa-l urmarim, sa facem stiri cu ce spune el. Va imaginati cam ce tampenii spunea uneori. Uite, asta este unul dintre motivele pentru care am ales sa ne luam copilul si sa plecam din tara. Penibil, domnule ‘genunche’!”, a scris Carmen Vintila pe Facebook.

Carmen Vintila s-a stabilit, impreuna cu familia, in urma cu un an, in Marea Britanie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: