Uite cine vorbeste: „Domnul Florin Citu este un personaj desprins din desenele animate”

politica

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, l-a atacat suburban pe premierul desemnat, Florin Citu, cand a fost intrebat daca este posibil ca PSD sa voteze pentru instalarea Guvernului Citu.

„Este foarte complicat, in aceste momente. Domnul Citu este un personaj desprins din desenele animate”, a declarat Simonis pentru Digi24.

El a mentionat ca inca nu a fost luata o decizie in privinta congresului PSD, care fusese fixat sa se desfasoare pe data de 21 martie la Bucuresti.

„Nu este luata o decizie in acest moment. Probabil ca in cursul zilei de maine (luni – n.r.), vom avea o consultare in partid pe acest subiect. Va reamintesc faptul ca in urma cu doua saptamani, noi am anulat prima data stabilita a congresului, tocmai din cauza acestui virus care este in crestere si care poate periclita sanatatea oamenilor. Exista varianta unui congres mai restrans, a unui congres digital sau chiar o amanare a acestuia pana ce pericolul trece”, a spus Simonis la Digi 24.

In contextul actual, a adaugat el, in care se inmultesc imbolnavirile cu coronavirus, autoritatile, cei de la guvernare si presedintele ar trebui sa incerce sa dea tarii un guvern stabil pentru „a se putea ocupa de adevaratele probleme ale Romaniei”.

„Noi credem ca e o prioritate votarea unui guvern capabil sa gestioneze situatia aceasta si celelalte crize in care este Romania in acest moment, economica si cea potentiala a migrantilor care pleaca din Turcia spre Europa, ca vorbim de votarea acestui guvern (Guvernul Citu – n.r.) sau a altui guvern in perioada urmatoare. Important e ca Romania sa aiba un guvern eficient, sa treaca prin aceste crize”, a mentionat el.

Mai mult despre: ,

Comentarii: