Categories: life

Ultima dorinta: sa-l ingroape impreuna cu BANII. Cum a reusit vaduva sa iasa din incurcatura

Povestea unei vaduve care a trebuit sa indeplineasca o ultima dorinta egoista a sotului si sa iasa din incurcatura a devenit virala pe retelele sociale din Statele Unite.

Sotul femeii a fost un om care a muncit din greu pentru bani, astfel incat s-a gandit ca merita sa-i pastreze pentru el si dupa moarte. Era extrem de zgarcit. Iubea banii mai mult decat orice, astfel incat inainte de moarte i-a spus sotiei: „Asculta-ma, dupa ce mor vreau sa iei toti banii si sa ii pui in sicriu alaturi de mine. Vreau sa-mi iau toti banii in viata de apoi”.

El si-a pus sotia sa jure ca ii va respecta ultima dorinta. Iar intr-o zi a a murit. La ceremonia funerara, sotia il privea, alaturi de prietenii cei mai buni, cum statea intins in sicriu. Dupa ce preotul a terminat, chiar inainte ca angajatii de la pompe funebre sa puna capacul sicriului, femeia i-a oprit: „Asteptati o clipa”. Ea a venit cu o cutie de pantofi in mana si a pus-o in sicriu. Apoi a fost pus capacul si sicriul a fost acoperit de pamant.

Prietenii au venit imediat ingrijorati: „Speram ca nu ai fost atat de nebuna incat sa pui toti banii acolo”. „Da, am promis. Sunt o buna crestina, nu pot sa mint. I-am promis ca o sa ii pun banii alaturi in sicriu”, a raspuns vaduva.

„Vrei sa spui ca ai pus fiecare banut din ce toti banii pe care ii avea in sicriu?”, au intrebat acestia stupefiati. „Sigur ca da. I-am pus in contul meu de la banca iar in sicriu am pus un cec cu suma respectiva”, a raspuns vaduva cea desteapta.

Sursa: littlethings.com

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Controversatul sociolog Mirel Palada, condamnat cu suspendare pentru a refuzat sa i se masoare alcoolul din sange. El va face si munca in folosul comunitatii, in cimitire

Sociologul Mirel Palada, cunoscut pentru opiniile si atitudinile sale scandaloase, a fost condamnat definitiv de…

40 de minute ago

Bataie ca-n filme in parlamentul din Taiwan. Un deputat din opozitie a furat un proiect de lege care urma sa fie votat si a fugit cu el – VIDEO

Legislatorii puterii si ai opozitiei din Taiwan s-au implicat vineri in incaierari fizice si atacuri…

2 ore ago

Pelerinajul de Rusaliile catolice de la Sumuleu Ciuc. Unii pelerini au facut peste 1000 de kilometri

Numeroase grupuri de pelerini se indreapta, sambata dimineata, spre Sumuleu Ciuc, pentru a participa la…

10 minute ago

Bagheta frantuzeasca sarbatorita in Franta cu o emisiune de timbre cu miros

Aproape 600.000 de marci postale cu miros, create pentru a celebra bagheta frantuzeasca artizanala au…

45 de minute ago

ELCEN: „Falimentul RADET este rezultatul exclusiv al deciziilor gresite luate de Gabriela Firea in timpul mandatului sau de primar general”

Electrocentrale Bucuresti S.A. (ELCEN), companie aflata in sublordinea Ministerului Energiei, a transmis un comunicat de…

55 de minute ago