Ultima mare mizerie inainte de alegeri. Antena 3 il ajuta Cumpanasu sa se catere inca o data pe moartea Luizei Melencu

news

Monica Melencu a declarat, sambata, ca se va deplasa personal in Italia sa-si caute fiica, dupa ce Alexandru Cumpanasu i-a prezentat o filmare in care apare o fata care seamana cu Luiza. Pe de alta parte DIICOT a precizat, pentru Mediafax, ca pe niciun canal de cooperare internationala – autoritati judiciare, cooperare politieneasca – nu exista indicii care ar putea sustine afirmatiile lui Cumpanasu.

„Asta si fac (merge in Italia sa o caute personal pe Luiza, n.r). Orice detaliu, orice minut m-a costat. Autoritatile nu au facut nimic pana s-a aflat cazul Alexandrei. Sunt 7 luni, raspunsul este: „Nu exista nimic concret”. Ma opreste un zid. Exclus declaratia lui Dinca (potrivit careia a omorat-o pe Luiza, n.r.)”, a spus Monica Melencu la Antena3.

Mama Luizei este convinsa ca fiica sa a fost rapita de o retea si ca inca este in viata.

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani ucisa de Gheorghe Dinca, a anunta vineri seara la Antena 3 ca familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fata intr-un filmulet pe care il detine si care a fost facut recent in Italia.

”Imi asum aceasta informatie, dupa verificarea acestei informatii cu familia Melencu, care a confirmat. In acest moment, Luiza e in viata. Exista probe in acest sens, atat fotografii cat si un clip. Am fost in Italia, am gasit-o. Confirmarea a venit acum jumatate de ora. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vesti pe care le-am aflat. Confirmarea sta in fotografii si clip. Familia a confirmat atat persoana cat si vocea fetei. Luiza Melencu este in viata. Mama si bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmulet si fotografii. Videoclipul si fotografiile au fost facute acum o zi-doua. Probele sunt din afara tarii, facute de investigatori”, a spus Cumpanasu, la Antena 3.

Ulterior, mama Luizei a afirmat ca tanara din imagini seamana cu fiica sa, dar vocea nu se aude foarte bine.

Pe de alta parte, Mihaela Porime, purtatorul de cuvant al DIICOT, a precizat ca pe niciun canal de cooperare internationala – autoritati judiciare, cooperare politieneasca – nu exista indicii care ar putea sustine afirmatiile lui Cumpanasu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: