politica

Ultima mare pomana a disperatei Firea. „Se dau bani!”, titreaza Antena 3. Cate 1.000 de euro pentru cei care doneaza plasma

Gabriela Firea, campioana la pomeni din bani publici, a anuntat marti un nou „stimulent financiar”, cu o luna inainte de alegerile locale. Ea vrea sa ofere 1.000 de euro fiecarui donator de plasma.

Numarul beneficiarilor ar fi de 30.000, anunta Firea. Prin urmare, Primaria aflata in faliment ar trebui sa mai gaseasca inca 30 de milioane de euro pentru acest „stimulent financiar”.

„Solutie salvatoare la doua zile distanta! Pacientii cu forme grave de covid-19 au nevoie urgenta de transfuzii cu plasma de la pacientii vindecati, care au dezvoltat anticorpi. Cei aproape 30 000 de pacienti trecuti prin infectia Sars-Cov2 ar putea sa-i salveze pe cei care au forme mai dificile. Toate tarile din lume duc o batalie acerba pentru a salva cat mai multe vieti.

(…) Am scris un proiect dedicat acestei nevoi stringente, impreuna cu medicii de la Administratia Spitalelor, pe care il voi adauga joi pe Ordinea de zi a Consiliului General.

In esenta, este vorba despre convingerea cat mai multor pacienti tratati sa fie salvatorii celor care sufera, prin intalniri, discutii, argumente umanitare.

In plus, la acest efort vom adauga si un stimulent financiar in cuantum de 1000 de euro, sub forma tichetelor de masa si/sau cadou, din care donatorii pot procura medicamente (vitamine, minerale), alimente necesare revenirii tonusului dar si alte produse necesare”, a anunta Firea pe Facebook.

Antena 3 a promovat imediat noua pomana a Gabrielei Firea, titrand foarte sugestiv „Se dau bani!”.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Aplicatia de intalniri Bumble isi cere scuze public pentru campania de marketing bazata pe sloganuri anti-celibat

Aplicatia de intalniri Bumble si-a cerut scuze pentru reclamele despre care criticii au spus ca…

2 ore ago

Mostenitorii lui Maradona spun ca trofeul Balonul de Aur scos la vanzare a fost furat si cer oprirea licitatiei

Mostenitorii lui Diego Maradona vor cere un ordin judecatoresc pentru a opri licitatia unui trofeu…

2 ore ago

Portalul de transmisiune in direct Dublin-New York a fost inchis temporar dupa „comportamentul nepotrivit” al unor irlandezi

Un portal care permite irlandezilor din Dublin si newyorkezilor sa interactioneze in direct a fost…

2 ore ago

Roberta Metsola ii incurajeaza pe protestatarii din Georgia: „Tbilisi, va auzim! Va vedem! Georgienii de pe strazi viseaza la Europa”

Presedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a transmis marti un mesaj de incurajare catre miile de…

3 ore ago

Tancurile israeliene patrund mai adanc in Rafah, bataliile au reinceput in nord

Tancurile israeliene au patruns, marti, mai adanc in estul Rafah, ajungand in unele cartiere rezidentiale…

2 ore ago