Ultima noapte in viata a Alexandrei: „Criminalul Dinca are accese de plans si spune ca ii pare rau”

news

Surse din ancheta au prezentat detalii despre ultima noapte petrecuta de Alexandra. Cu o noapte inainte de a muri, Alexandra a dormit pe podea, fiind strans legata cu o sfoara groasa de scheletul metalic al patului, care era prins in perete cu dibluri de fier, in timp ce Gheorghe Dinca a dormit in pat.

„Am facut un fel de reconstituire a ceea ce s-a intamplat in camera. Am comparat informatiile furnizate de Alexandra la telefon cu ceea ce puteam vedea noi, din pozitia in care am stabilit ca se afla”, sustin sursele din ancheta, citate de Libertatea.

„Urmele gasite si declaratiile barbatului ne-au condus la ipoteza ca Dinca a dormit o noapte cu fata in camera. Si a recunoscut. Ca s-o supravegheze, el a dormit in patul pe care era asezata o saltea, iar Alexandra pe jos legata strans cu o sfoara pentru baloti de scheletul metalic al patului, de fapt de unul dintre picioarele patului”, mai spun investigatorii.

In camera nu exista urme mari de sange, ceea ce confirma afirmatiile lui Dinca: fata ar fi fost ucisa cu o lovitura puternica de pumn.

Dupa ce a omorat-o, Dinca ar fi ars trupul fetei in butoiul pentru topit metale. Focul ar fi fost intetit cu benzina aruncata peste lemnele aprinse de sub butoi si pe trup criminalul ar fi aplicat vaselina.

In casa lui Gheorghe Dinca sunt prezenti politisti de la „Omoruri” si criminalisti de la Politia Capitalei, dar si cativa investigatori de la IGP – Directia de Investigatii Criminale care zile in sir, intr-un program de zece ore pe zi, au adunat sute de urme biologice (sange, fire de par), dar si haine care vor fi expertizate atat la INML „Mina Minovici”, cat si la Institutul de Criminalistica al IGP. „Avem deja sute de urme care vor fi triate si trimise la analize in functie de importanta lor. Oasele vor ajunge la INML, iar celelalte probe, haine si sange, la Institutul de Criminalistica.

Volumul de munca e urias, inca mai sunt multe de ridicat de acolo. Pe masura ce vom ridica urme le vom prioritiza si le vom trimite la analize”, au adaugat sursele citate.

Conform acestora, cercetarea de la fata locului va mai dura cel putin o saptamana.

Criminalul are accese de plans si spune ca-i pare rau In timpul investigatiilor, Dinca priveste neputincios tot ceea ce se intampla in jurul sau, raspunde scurt la intrebari, sustinand ca este obosit si ca nu mai rezista presiunii. Acesta a si plans brusc de cateva ori si a spus ca-i pare rau.

„Il apuca plansul brusc si spune ca ii pare rau. Apoi ii trece. Si iar il apuca. Scenele se repeta de cateva ori pe zi”, sustin sursele din ancheta.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: