Doi cetateni ROMANI au fost UCISI in atentatele de la Paris. Inca un roman a fost ranit

news

Doi cetateni romani au murit in atentatele care au avut loc la Paris in cursul noptii, a informat sambata Ministerul Afacerilor Externe.

„Ministerul Afacerilor Externe anunta cu profund regret ca decesul a doi cetateni romani in atacurile produse in cursul noptii trecute in capitala Frantei a fost confirmat de autoritatile franceze. MAE informeaza ca Ambasada Romaniei la Paris este in legatura cu familiile acestora si le va acorda asistenta consulara necesara”, precizeaza un comunicat remis sambata Agerpres.

MAE aminteste ca un cetatean roman a fost ranit usor in atacurile survenite in cursul noptii in capitala Frantei. Persoana in cauza a primit ingrijiri la un spital din Paris si, in cursul diminetii, a fost externata.

Totodata, MAE reitereaza ca cetateanul roman Andrei Marian Mihai nu a fost ranit in atacurile de la Paris. Acesta a confirmat direct unui reprezentant MAE ca informatiile aparute pe contul sau de Facebook au fost postate de alte persoane si nu sunt veridice.

Pana la aceasta ora, la nivelul MAE nu exista alte semnalari de cazuri de cetateni romani care ar fi putut fi raniti sau decedati in atacurile de la Paris.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: