Un politist a fost INJUNGHIAT de un imigrant in Danemarca. Este in stare GRAVA

news

Politia daneza a anuntat, marti, ca a arestat un imigrant dupa ce acesta a injunghiat un ofiter de politie. Incidentul a avut loc in cel mai mare centru de refugiati din Danemarca, Sandholm.

Politistul, in varsta de 56 de ani, a fost injunghiat in gat, la brate si la sold, fiind la un pas de moarte. Agresorul este un palestinian in varsta de 25 de ani, anunta ABC News.

Politistul a fost injunghiat dupa de a intrat, marti, in centrul de refugiati pentru a verifica de ce luminile sunt aprinse. Reprezentantii politiei au declarat ca inca nu sunt clare motivatiile palestinianului.

In centrul Sandholm, aflat la nord de Copenhaga, sunt adusi refugiatii nou-sositi pentru a fi inregistrati, insa acolo se afla si cei carora li s-a refuzat azilul sau care urmeaza sa fie deportati.

azil

Dupa acest incident, locuitorii din zona s-au declarat speriati. „oamenii nu se mai simt in siguranta si sunt al dracu’ de speriati. Este ingrozitor ce s-a intamplat cu politistul. Va trebui sa am grija mai mare de familia mea”, a declarat un barbat din zona, citat de bt.dk.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: